ID222 Leiar ved Nesbukti pleie og omsorgssenter - andregongsutlysing. Søknadsfrist 5.6.18

Det er ledig stilling som avdelingsleiar ved Nesbukti pleie- og omsorgssenter frå 01.09.18. Nesbukti består nå av to einingar som skal driftast saman, ei avdeling for demente og ei somatisk avdeling. Kommunen er i tillegg inne i ein større omstillingsprosess, der endring i delegasjon og struktur førebels ikkje endeleg avklara.

Stillinga inneber fylgjande ansvarsområde:

• Dagleg drifts- og økonomiansvar av avdelinga
  • Fagleg ansvar for verksemda
  • Overordna personalansvar
  • Turnusplanlegging

Vi ynskjer ein person som:

• Er utdanna sjukepleiar
  • Har utdanning innan leiing og erfaring frå liknande arbeid
  • Er løysingsorientera
  • Har gode kommunikasjon- og samarbeidsevner
  • Er sjølvstendig og ansvarsbevisst
  • Har evna til å tenkje nytt og framtidsretta

Personlege eigenskapar vil bli vektlagd. For tilsetting i stillinga blir det stilt krav til godkjend politiattest.

For meir informasjon om stillinga kan ein ta kontakt med rådmann, Finn-Arild Bystrøm på tlf. 92832914 eller organisasjons- og personalsjef, Ingeborg Nenseter Jensen tlf. 47900119.

Søk elektronisk via elektronisk søknadsskjema

Søknadsfrist 05.06.2018