Kaffi med ordføraren

Ordføraren i Seljord inviterer innbyggjarar, næringsliv og andre til prat over ein kaffikopp. Det skjer den siste fredagen i kvar månad frå kl. 10 - 12 på Granvin kulturhus, fyrste gong er fredag 29. januar.

Ordføraren seier:  Det er ei målsetjing å ha tett og god kontakt med innbyggjarar og næringsliv, så viss du har noko på hjartet ser eg fram til å møte nettopp deg.

Det kan vera idear du har om utvikling, synspunkt på dei tenestene Seljord kommune leverer, ei sak du ynskjer å diskutere, osv.

Skal du bygge hus og kunne tenkt deg å busetje deg innom Seljord kommune er du også hjarteleg velkomen, me har ledige tomter og nye område på gang. Kunne du tenke deg å etablere næringsverksemd tek me meir enn gjere ein prat om det, her er det fleire moglegheiter. Eg håpar at eg ser deg!

Fyrste treffet blir fredag 29. januar kl 10:00 -12:00, deretter 26.02, 18.03, 29.04, og 27.05.