Godt integreringsarbeid vekker interesse

Statsråd Sylvi Listhaug besøkte i går, 2.august, Telespinn i Svartdal. Bjørg Minnesjord har tidlegare fått integreringsprisen for det gode arbeidet med integrering av flyktningar, i tillegg har Kafiya Ali Hassan blitt trekt fram på ein stor KS-konferanse for korleis ho har teke utfordringa, nytt land, nytt språk og nytt arbeid, på ei framifrå måte.

Statsråden ynskja å møte Telespinn og dei som arbeider der, og var fornøgd med det ho høyrte om og såg.

Integrering på TelespinnSylvia Listhaug, Kafiya Ali Hassan og Bjørg Minnesjord