Dyrsku'n treng hjelp til overnatting

Dyrsku'n nærmar seg med stormskritt, og i år blir det eit større arrangement enn vanleg i samband med 150-årsjubileet. Fredagen 8.september blir fullspekka med program til seine kvelden, Kronprinsparet kjem på opninga, Hellbillies har konsert om kvelden, det er mykje å glede seg til.

Det kan bli mykje folk desse dagane, og Dyrsku'n ynskjer at det er god overnattingskapasitet i nærområdet. Difor har dei utvikla ei oversikt retta mot publikum over overnattingsplassar, og alle som kan tilby overnatting, kan registrere tilbod her.

Sjå lenke til Dyrsku'n sine heimesider her. Du finn meir informasjon om arrangementet og oversikta der.

Dyrskun