Ein smak av suksess

Eig du eit gardsbruk, skal du kanskje ta over ein gard, er du interessert i landbruket og har du lyst til å bli inspirert av moglegheitene landbruket kan tilby? Då er ‘EN SMAK AV SUKSESS’ noko for deg.

Etablerarkontoret Vest-Telemark, Vest Telemark rådet og Fylkesmannen i Telemark i samarbeid med forskjellige organisasjonar innan norsk landbruk arrangerer inspirasjonsseminaret "en smak av suksess" på Kafe Matglede, Øyfjellvegen 1446, Vinje. Måndag 14. november  kl. 16 – 20 Pris: kr 0,00. Sjå fullt program her eller her: