Budsjett og økonomiplan

Formannskapet sitt framlegg er lagt ut til offentleg ettersyn, frist 06.12.2016.

Seljord formannskap sitt framlegg til budsjett og økonomiplan med kommentarar er lagt ut til offentleg ettersyn på kommunehuset, biblioteket og på kommunen si heimeside.

Frist for tilbakemelding til post@seljord.kommune.no eller Seljord kommune, Brøløsvegn 13A, 3840 Seljord innan 6.12.16.

Gul bok - formannskapets innstilling

Vedlegg til Gul bok - kommunale avgifter 2017

Vedlegg til Gul bok - tabell over naudsynt vedlikehald av kommunale bygg

Vedlegg til Gul bok 2017 - tiltak utanfor ramma