Skredkartlegging

NVE skal utføre skredkartlegging i Seljord kommune i 2017. I samband med dette ynskjer dei kontakt med personar med relevant lokalkunnskap. Frist for å kome med innspel er 1.mars.

Det er spesielt på desse stadene dei vil undersøkje skredfaren nærare: Bøle-Åkre i Svartdal, store delar av Flatdal , Seljord sentrum med Kivledalen, ved Fjostuft langs rv 36, på Århus og på Grimås.

Seljord kommune treng oversikt over personar som kan vere relevante for konsulenten i NVE å snakke med om skredhistorikk og lokale forhold som har betydning for skredfare i dei ulike områda. Kontakt Torunn Raftevold Rue  - tlf. 35 06 51 51 om du har innspel om dette, frist er 1. mars.