Sommar i Seljord

Sommarsesongen i Seljord er ein travel tid. Då opnar det kunstuststillingar både i DFlatdal, Åmotsdal og Seljord, og på Dyrskuplassen er det eit yrande liv med ulike arrangement og ikkje minst festivalane.

Utstillingar:

Festivalar:

Det skjer og andre ting i Seljord gjennom sommaren. Fylgj med på Facebooksida vår eller du kan gå inn på Visit Seljord og lese meir om arrangementa der. Der finn du og informasjon om overnatting, turmål og aktivitetar.

Du kan og bruke arrangementskalenderen på heimesidene våre til å marknadsføre eigne arrangement. les korleis du går fram på arrangementskalenderen

Vi må heller ikkje gløyme at sommaren er tid for sjøormobservasjonar. Kos deg med desse klippa frå TV2 og hugs å melde frå viss du ser noko.......