Velkomen til skulestart

Seljord kommune ynskjer alle nye og gamle elevar velkomne til skulestart 15.august. Same dag startar barnehagen for alle nye barnehagebarn. Vi har lagt ut skule- og barnehageruta for neste skuleår på skule- og barnehagesidene våre.

Skulestart ved dei ulike skulane i Seljord:

Seljord ungdomsskule:  måndag 15.august kl 08.10
Seljord barneskule:   måndag 15.august kl 08.10
Flatdal skule:   måndag 15.august kl 08.40

1.klassingane ved Seljord barneskule møter på baksida av skulen. Alle elevane ved Flatdal skule møter i salen på samfunnshuset.

Skule- og barnehagerute for skuleåret 2016 -17 finn du her

Vi minner om start- og sluttider ved skulane:

Skulane i sentrum kl 08.10 - 13.50 og Flatdal skule kl 08.40 - 14.10.

Alle barnehagane opnar kl 07.30.