Barnehagestart

Seljord kommune ynskjer alle nye barn velkomne til barnehagestart måndag 21. august.

Du finn mykje informasjon om barnehagane våre på heimesidene våre. Der kan du finne informasjon om kvar enkelt barnehage, dessutan finn du all felles informasjon her, slik som vedtekter, barnehagesatsar, informasjon om retten til redusert barnehagebetaling m.m.

Vi har revidert vedtektene våre gjeldande frå august. Dessutan har Stortinget vedteke ny rammeplan for barnehagane, gjeldande frå 1.august.

Lenke til barnehagesidene våre finn du her

Springing er gøy