Levering av slakteavfall

Det er tid for jakt og RENOVEST får ein del spørsmål om mottak av slakteavfall frå hjortevilt. RENOVEST tek ikkje i mot slikt eller anna slakteavfall.
Dersom du har små mengder slakteavfall frå hjortevilt, kan dette gravast ned på stader som hindrar avrenning frå kadaver, t.d. inne på flat mark eller skog.
IKKJE bruk hyttecontainerane til RENOVEST IKS! Registrert misbruk vert meld som miljøkriminalitet.

Påkjørt vilt/fallvilt:
Dersom du er uheldig og kjører på vilt kan du kontakte Politiet på tlf. 02800 som varslar lokal viltnemnd.

Skada vilt/vilt som gjer skade:
Observasjonar av sjuke, skada eller daude dyr kan rapporterast til Seljord kommune tlf. 350 65100.