25 år i Seljord kommune

Vi har mange trofaste og dyktige tilsette i Seljord kommune. 18.oktober var dei ei feiring av tilsette med 25 års teneste i kommunen. Feiringa var på Nutheim, og jubilantane blei markert med middag, jubileumsgåve og mange gode ord.

25 år i Seljord kommuneFyrste rekke frå venstre: Gunn Steinstad, Halgeir Brekke, Kari Synnøve Skoland Rue, Bergit Telnes, Randi Solberg.
Bakre rekke frå venstre: Ordførar Halfdan Haugan, Ragnhild Skrede, Ragnhild Knudsen, Gunn Slåkvik, Anne Marie Svartdal, Gry Tengren, Gry Grave Midtbøen, Gunn Vigdis Flatland, Toril Haugsvold, Grete Natten, Astrid Øverland, Heidi Sudgarden, Anne Bodil Tokle, Oddbjørn Aase, Kari Gro Espeland, rådmann.
Seljord kommune