Handlingsprogram, budsjett og økonomiplan 2018 - 2021

Kommuneplan - handlingsdel med handlingsprogram, budsjett 2018 og økonomiplan med kommentarar 2018 - 2021 er no lagt ut offentleg. Formannsskapet får presentert budsjettframlegget og økonomiplanen av rådmannen på møte i Formannsskapet måndag 27.11.17.

Vidare arbeid med budsjett 2018 og økonomiplan 2018 - 2021:
Måndag 27.11 – Formannskapet får presentert budsjettframlegget for 2018 og økonomiplan av rådmannen.

Onsdag 29.11 – Formannskapet utarbeider sitt budsjettframlegg til kommunestyret.

Torsdag 14.12 – Kommunestyret behandlar og vedtek budsjett for 2018 og økonomiplan.

Møta i formannskapet og kommunestyret startar kl 09:00 og er i kommunestyresalen, og møta er ope for alle.

Du finn lenke til Politikk og innsynsmodulen her

Du kan laste ned dokumentet, Gul bok, med vedlegg direkte her i pdf