Auke i betaling for barnehage og SFO

Det blir ei lita auke i betalingssatsane for barnehage og SFO frå 1.1.2018. Stortinget vedtok nye makssatsar for barnehagebetaling, og det har Seljord kommune lagt til grunn for auka frå 1.1.18. Dette påverkar også grunnlaget for redusert betaling, gratis kjernetid og syskenmoderasjon.

I budsjettet blei det og vedteke andre endringar av gebyr og avgifter under fleire område.

Under Avgifter og gebyr vil du kunne sjå dei nye satsane etter kvart som vi legg dei ut.

Norske kroner