Bibliotekopning

Endeleg opnar biblioteket!

Tysdag 23. januar er det offisiell opning av det nye biblioteket på Granvin. Biblioteket er ope heile dagen, med program og aktivitetar av ulikt slag, m.a. kjem 2. klasse ved Seljord barneskule for å synge og fortelje eventyr.   Kl. 17.00 blir det høgtidleg og offisiell opning ved varaordførar, samt kulturinnslag ved Hæge Manheim og Seljord kulturskule.  Og sist, men slett ikkje minst:  Kl. 19.00 kan du høyre Helga Flatland i samtale med Anne Sofie Tresland.  Alle er hjarteleg velkomne.

P.S.! Biblioteket er også ope måndag 22. til kl. 15., men da kan vi berre tilby heilt vanleg boklån!

Bibliotekopning bilde