Kulturpris og kulturstipend 2018

Sparebankstiftinga Seljord og Seljord kommune ynskjer å dele ut kulturpris og kulturstipend for 2018. Fristen er 1.april for å levere framlegg til kandidatar/ søknad til Seljord kommune.

Kulturprisen går til ein eller fleire personar, institusjon, lag eller organisasjon i Seljord som har gjort ein frivillig innsats utover det vanlege i organisasjons-/ kulturlivet. Prisen er på kr 20.000 og ein skulptur laga av kunstnaren Ellen Grøstad Barstad.

Kulturstipendet går til ein kultur- eller idrettsutøvar som er mellom 15 og 25 år og som gjer ein innsats utover det vanlege innanfor sine område. Stipendet er på kr 20.000 og eit diplom av kalligraf Borghild Telnes. Utøvarar kan sjølve søkje stipendet, alle framlegg/søknadar må grunngjevast.

Vedtektene for kulturpris og kulturstipendet finner du på heimesidene våre, sjå Kultur

Sjå heile annonsa her