Hold Norge Rent

Hold Norge Rent er ein ideell organisasjon som arbeider mot forsøpling. Organisasjonens visjon er eit Norge utan avfall på avvegar. Saman ryddar vi Norge!

Ingen kan gjere alt, men alle kan gjere litt! Dette er organisasjonens motto.

På nettsidene kan du finne informasjon om ryddekampanjer i ditt nærmiljø, sjekk kartet. Du kan melde inn dugnader og kampanjer, og du kan sjekke kvar det alt er planlagde dugnader.  Ein kan og tinge ryddepakker, og ein kan finne informasjon og tips før ryddeaksjonen blir sett i gang.

Renovest har meld at dei tek imot søppel i desse dagane.

Vi veit om nokre initiativ til ryddeaksjonar i mai, men her er plass til fleire.

Lenke til Hold Norge Rent

Lenke til kart der ein kan finne aksjonar i nærmiljøet