Sist endret: 08.06.2018Kontaktavdeling: Administrasjon Kontaktperson: Tone Bøhn

Redusert betaling for barnehageplass

Har du rett på redusert foreldrebetaling for barnehageplass eller gratis kjernetid på 20 timar i veka? Har familien samla inntekt under kr 533 500 i året? Du må søke innan 1.august for å få redusert betaling frå nytt barnehageår startar 20.august.

Du må sende inn søknad til Seljord kommune før 1.august for å få redusert betalinga frå nytt barnehageår startar.

Alle må søke kvart år, sjølv om du har fått innvilga redusert betaling i inneverande barnehageår. Hugs at du må dokumentere inntekta, helst med skattemeldinga frå siste år.

Viss du søker for seint, får du redusert betalinga frå 1. i månaden etter at du har søkt.

Sjekk meir informasjon om betalingsordninga for barnehage eller ta kontakt med kommunen ved pedagogisk konsulent.

Vi har og laga ein informasjonsside på engelsk om betalingsordninga.