Kva skjer med "Kva skjer"?

"Kva skjer"-kalenderen har diverre ikkje virka på ei god stund no.

Dette er veldig synd med tanke på sommarsesongen som no er i gong med mange flotte arrangement rundt i heile Vest-Telemark.

Det er diverre utfordringar på integrasjonssida mellom Facebook og "Kva skjer" og mellom TA og "Kva skjer". Teknisk support er på saka og vi håpar at dette vil løyse seg så snart som råd!

Skulle det bli svært vanskeleg å løyse integrasjonsutfordringa må vi finne ei anna kalenderløysing.

Vi rår dykk til å opprette hendingar på Facebook, så skal vi hjelpe dykk med å dele alt vi kan på kommunen si facebookside. De kan og framleis registrere arrangement via TA, sjekk Arrangementssida, men då kjem framleis ikkje arrangementa opp på kalenderen vår, men i kalenderen til TA.