Velkomen til skulestart

Seljord kommune ynskjer alle elevar velkomne til nytt skuleår. Spesielt vil vi ynskje nye fyrsteklassingar og foreldra deira velkomne til skulestart.

• Seljord ungdomsskule: Måndag 20. august kl. 08.10
  • Seljord barneskule: Måndag 20. august kl. 08.10
  • Flatdal skule: Måndag 20. august kl. 08.40

1.klassingane ved Seljord barneskule møter på baksida av skulen. Alle elevane ved Flatdal skule møter i salen på samfunnshuset. Vi minner om start- og sluttider ved skulane: Skulane i sentrum 08.10-13.50 og Flatdal skule 08.40-14.10.

Vel møtt til nytt skuleår!