Budsjett 2019 og økonomiplan 2019-22

Rådmannens framlegg til Kommunedelplan med handlingsprogram - Budsjett 2019 og økonomiplan 2019-2022 for Seljord kommune er no lagt ut til offentleg innsyn. Formansskapet skal handsame dokumentet i møte 22.11.18.

Du finn dokumentet ved å gå inn på heimesida - Møteinnkalling

Vidare søker du på: Innkallingar og møtebøker - Utval - Formannskap/økonomiutval -  vel dato 22.11.18 - opne dokumentet.

Etter 22.11.18 blir Formannskapets framlegg til budsjett og økonomiplan lagt ut. Kommunestyret skal handsame budsjett og økonomiplan den 13.12.18.