Høyring forvaltningsplan

Forvaltningsplan for Hjartdal og Svartdal, høyring. Frist for innspel er 31.01.19.

Fylkesmannen sender med dette forslaget til forvaltningsplan for Utvalt kulturlanskap i Hjartdal og Svartdal på høyring. Forvaltningsplanen skal vere ein rettleiar for grunneigar/brukar og forvaltninga om å ta vare på kulturlandskapet i Hjartdal og Svartdal. Frist for å kome med innspel er 31.01.19.

Alle grunneigarar og interesserte er velkomne til informasjonskveld om forvaltningsplanen onsdag 16.01.19 kl. 19.00 på Bergtun i Hjartdal.

Brevet frå fylkesmannen

Forvaltningsplan