IKT i skule og barnehage

På desse sidene vil vi leggje ut informasjon om arbeidet med IKT i skule og barnehage.

Undervisningssektoren i Seljord kommune har inngått eit samarbeid med Atea om ei satsing på IKT i barnehage og skule i dei nærmasta åra. Vi har difor laga ein strategiplan som eit samrøystes kommunestyre vedtok den 14.6.2018. Strategiplanen finn du nedst på sida.

I barnehagesektoren er vi i ferd med å ta i bruk eit verktøy som heiter MyKid. Det er eit verktøy for enkel og rask kommunikasjon mellom barnehage og føresette.

Vi vil innføre tilsvarande kommunikasjonsverktøy for skule, Mobilskole.

Sjå lenker nedst på sida.